AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi süs balığı görmek

Kahve falında mavi süs balığı görmek

Kahve falında mavi süs balığı görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında mavi süs balığı gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Kahve falında mavi süs balığı görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz süs balığı görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında akvaryum içinde süs balığı görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye yorulur.

Kahve falında süs balığı yemek sevdiği kişilere yardım edeceğine, elindekileri de kaptıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı süs balığı görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında süs balığın öldüğünü görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süs balıklarının öldüğünü görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı süs balığı görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir