AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yüzlü insan görmek

Kahve falında mavi yüzlü insan görmek

Kahve falında mavi yüzlü insan görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunlarını gidereceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi yüzlü insan gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Kahve falında mavi yüzlü insan görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü mavi görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında mavi yüz görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında mavi yüzlü adam görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mavi gözlü insanlar görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü insan görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı yüzlü insan görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir