Kahve falında yüzü kırışmış görmek

Kahve falında yüzü kırışmış görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü kırışmış gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Kahve falında yüzünün kırıştığını görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzü kırışmış görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ekmeğine leke süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına yorulur.

Kahve falında kırılan anahtar görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında bardak kırılmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında altın kolye kırıldığını görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret eder.

Kahve falında şişe kırıldığını görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir