AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan anahtar görmek

Kahve falında kırılan anahtar görmek

Kahve falında kırılan anahtar görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, ağzının tadının bozulacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılan anahtar gördüyseniz:

  • Fırsat bulabilirseniz yarışmalara katılmayı denemelisiniz.

Kahve falında evin anahtarının kırıldığını görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtar kırılmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarın kırıldığını görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar kırılmasını görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, aç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarlığın kırıldığını görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış anahtar görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ev anahtarının kırıldığını görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, rahata kavuşmaya yorulur.

Kahve falında kırılan anahtar görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir