AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün kırıştığını görmek

Kahve falında yüzünün kırıştığını görmek

Kahve falında yüzünün kırıştığını görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün kırıştığını gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Kahve falında yüzü kırışmış görmek çevreye karşı itibarın artacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün kırıştığını görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, hobilerine eğileceğine delalet eder.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bardak kırıldığını görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında çürük dişin kırılmasını görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba anahtarının kırıldığını görmek kazancının azalmayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir