AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişe kırıldığını görmek

Kahve falında şişe kırıldığını görmek

Kahve falında şişe kırıldığını görmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, elinin de bollaşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Kahve falında şişe kırıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren olaylar sonuçlanıyor.

Kahve falında kırılmış şişe görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişe kırıldığını görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı şişesinin kırıldığını görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakı şişesi kırıldığını görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında şişenin kırıldığını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına yorulur.

Kahve falında siyah şişe görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir