AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek şansının açık olacağına, tebrik edileceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, yeni işlere atılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını gördüyseniz:

  • Her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta kıl çıktığını görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan kıl çıktığını görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir