AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kesilmek

Kahve falında yüzü kesilmek

Kahve falında yüzü kesilmek zorlukların ortadan kalkacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü kesilmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Kahve falında birinin yüzünün kesildiğini görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü kesilmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında yüzün kesildiğini görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının kesildiğini görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, işinde en iyisi olacağına delalettir.

Kahve falında adamın kesildiğini görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek hayatının daha kolay olacağına, aşık olacağına işarettir.

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir