AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın kesildiğini görmek

Kahve falında adamın kesildiğini görmek

Kahve falında adamın kesildiğini görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, engel tanımayan biri olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında adamın kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinin, bağlantının ya da iş birliğinin düzeleceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Kahve falında adamın kesildiğini görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize alamet eder.

Kahve falında sevdiğin adamı damatlıkla görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamından para almak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, endişeli durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü adamı canlı görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında din adamı görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında adamı bıçaklamak kimseyle konuşmayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek memur ise terfi edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hristiyan din adamı görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, sorumlu tutacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir