AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünün kesildiğini görmek

Kahve falında birinin yüzünün kesildiğini görmek

Kahve falında birinin yüzünün kesildiğini görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzünün kesildiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yüzü kesilmek insanların yolunu aydınlatacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzün kesildiğini görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün kesildiğini görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına inanılır.

Kahve falında başkasının elinin kesilmesi görmek bazı operasyonlar geçireceğine, oldukça uzun bir yolculuğa inanılır.

Kahve falında çiçek kesildiğini görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçının biri tarafından kesildiğini görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir