AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işaret eder.

Kahve falında elinin kesilip kanadığını gördüyseniz:

  • Kurumsal bağlantılarda veya ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek alışveriş yapacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına alamet eder.

Kahve falında birinin elinin kanadığını görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerinin kanadığını görmek gelişeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elin kanadığını görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinin kanadığını görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında elini kanadığını görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ellerinin kesildiğini görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir