AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü gülmek

Kahve falında yüzü gülmek

Kahve falında yüzü gülmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü gülmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Kahve falında yüze gülmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü gülmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında erkekle gülmek çok zor günler geçireceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının güldüğünü görmek eşi ile problemler yaşayacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle gülmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine inanılır.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülmek olmak evi kendisinin çekip çevireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle gülmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir