AnaSayfa / Genel / Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek rahat bir hayata sahip olunacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek ailesi ile mutlu olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına işarettir.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet eder.

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek ümitsizliğe, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek daha zengin hale geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin önce ölüp sonra dirildiğini görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir