AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle gülmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle gülmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle gülmek güzel bir evliliğe, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle gülmek gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyle gülmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, işlerini hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle gülmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla gülmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle gülmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın güldüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin güldüğünü görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine gülmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir