AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze gülmek

Kahve falında yüze gülmek

Kahve falında yüze gülmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze gülmek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Kahve falında yüzü gülmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze gülmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gülmek ve ağlamak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının güldüğünü görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye gülmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında güldüğü görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gülmek sevinmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında herkesin bana güldüğünü görmek sevilen bir kişi olunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir