AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının güldüğünü görmek

Kahve falında başkalarının güldüğünü görmek

Kahve falında başkalarının güldüğünü görmek haksızlığa uğranacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, duaların boşa gideceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının güldüğünü gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında başka birinin güldüğünü görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkalarının güldüğünü görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla gülmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, beklenilen takdiri alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle gülmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gülmek ve oynamak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şakaya gülmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, dertlerine çare bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin gülmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının güldüğünü görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir