AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle gülmek

Kahve falında erkekle gülmek

Kahve falında erkekle gülmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında erkekle gülmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi konuşmalar yapmak veya karşıdaki kişilerin konuşmalarını ciddiye alıp almamak konusunda daha şüpheci davranmak gerekebilir.

Kahve falında bir erkekle gülmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğin güldüğünü görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin güldüğünü görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında erkekle gülmek büyük atılımlarda bulunacağına, işlerinin ters gideceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek kazancının her gün daha fazla artacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birine gülmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin güldüğünü görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, elinin döneceğine yorulur.

Kahve falında namazda gülmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir