AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülmek olmak

Kahve falında gülmek olmak

Kahve falında gülmek olmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kendisine olan güvenin artacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında gülmek olmak gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle gülmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin güldüğünü görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin size güldüğünü görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, artık daha dikkatli davranacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle gülmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kendine güldüğünü görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, keyfinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında ölürken gülmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına işarettir.

Kahve falında sinsice gülmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta gülmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir