AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzdeki deriyi soymak

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında kafa derisi soymak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ayak derisi soymak eline hayırlı kazançların geçeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında yüz derisi soymak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sıkıntılarının geçeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan derisi soymak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin derisini soymak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın derisini soymak anne babanın hayır dualarının alınacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir