AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzlerce yıldız görmek

Kahve falında yüzlerce yıldız görmek

Kahve falında yüzlerce yıldız görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzlerce yıldız gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Kahve falında yüzlerce yıldız görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek çarelere kavuşacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında yıldız küpe görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızlara doğru uçmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli yıldızlar görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak imkânsızı başaracağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yıldızların birleştiğini görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir