AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların birleştiğini görmek

Kahve falında yıldızların birleştiğini görmek

Kahve falında yıldızların birleştiğini görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızların birleştiğini gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek rızkın genişlemesine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yıldız görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, borçlarının ödeneceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökte yıldız görmek ticaretin açılacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzü yıldız görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, her geçen gün başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir