AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız küpe görmek

Kahve falında yıldız küpe görmek

Kahve falında yıldız küpe görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, canının derdine düşeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, terfi alacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız küpe gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında yıldızlı küpe görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız küpe görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında zühre yıldızı görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız olduğunu görmek şöhretli biri olunacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hareketli yıldızlar görmek fırsatların elden kaçacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına inanılır.

Kahve falında davut yıldızı görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yıldız görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir