AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli su yutmak

Kahve falında kirli su yutmak

Kahve falında kirli su yutmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kirli su yutmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir.

Kahve falında kirli su yutmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında su yutmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu su yutmak kendisiyle de gururlanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulur.

Kahve falında yüzerken su yutmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, böyle işlere kalkışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyu yutmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında denizde su yutmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım suyu yutmak bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir