AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba ekmek yemek

Kahve falında çorba ekmek yemek

Kahve falında çorba ekmek yemek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, idealist davranacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorba ekmek yemek gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Kahve falında çorba ekmek yemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına inanılır.

Kahve falında çorba ekmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbaya ekmek banmak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında işkembe çorbası yemek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında aşure çorbası yemek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday çorbası yemek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında balık çorbası yemek makam edineceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir