AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır çorbası yemek

Kahve falında mısır çorbası yemek

Kahve falında mısır çorbası yemek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, başka alanlara yöneleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, işlerin toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır çorbası yemek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında mısır çorbası yemek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında mısır çorbası görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır çorbası içmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası yemek sağlık sorunlarının artacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası yemek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohut çorbası yemek kısmetin bollaşacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına işaret eder.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek zor zamanların geride kalacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir