AnaSayfa / Genel / Kahve falında kil taşı görmek

Kahve falında kil taşı görmek

Kahve falında kil taşı görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kil taşı gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Kahve falında kil taşı görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundan kil kesmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kil toprak görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında kil toprağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulur.

Kahve falında burnundan kil almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze kil sürmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namazi ters kilmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında kil çamuru görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir