AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze kara görmek

Kahve falında yüze kara görmek

Kahve falında yüze kara görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, rütbesinin artacağına inanılır.

Kahve falında yüze kara gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü kara görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüzünü kara görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kara yüzlü insan görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işarettir.

Kahve falında kara yüzlü kadın görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü kara görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanın yüzünü kara görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir