AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yüzünü kara görmek

Kahve falında sevdiğinin yüzünü kara görmek

Kahve falında sevdiğinin yüzünü kara görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, kısmetin açılacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü kara gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü kara görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanın yüzünü kara görmek büyük takdir toplanacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanın yüzünü kara görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünü kara görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü kara insan görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne kara görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir