AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne ilaç sürmek

Kahve falında gözüne ilaç sürmek

Kahve falında gözüne ilaç sürmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında gözüne ilaç sürmek sevinileceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişe ilaç sürmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında saça ilaç sürmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yanlış kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüze ilaç sürmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bit ilacı sürmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında ayağa ilaç sürmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe göz kalemi sürmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir