AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına ağda yapmak

Kahve falında arkadaşına ağda yapmak

Kahve falında arkadaşına ağda yapmak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, işlerinin duracağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşına ağda yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına ağda yapmak sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine ağda yapmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendine ağda yapmak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna ağda yapmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına ağda yapmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında başka birine ağda yapmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir