AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağdayla bacak almak

Kahve falında ağdayla bacak almak

Kahve falında ağdayla bacak almak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işarettir.

Kahve falında ağdayla bacak almak gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Kahve falında bacağına ağda yaptığını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bacağa ağda yaptırmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağına ağda yapmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında bacaklara ağda yapmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ağdayla bacak almak fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü ağda yapmak para ve makam sahibi olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağda yaptığını görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir