AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklara ağda yapmak

Kahve falında bacaklara ağda yapmak

Kahve falında bacaklara ağda yapmak yanlış kararlar vereceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, haneye dertlerin gireceğine , yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, konfor içinde olacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklara ağda yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Kahve falında bacağına ağda yapmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kalp kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak gelirini de büyük oranda arttıracağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklara ağda yapmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında ağdayla bacak almak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına delalet eder.

Kahve falında bacağına ağda yaptığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında bacağa ağda yaptırmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kola ağda yapmak yeni çalışmalar yapılacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında erkeğe ağda yapmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir