AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzden tüy koparmak

Kahve falında yüzden tüy koparmak

Kahve falında yüzden tüy koparmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzden tüy koparmak gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Kahve falında yüzde tüy çıktığını görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzden tüy koparmak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bir ömür olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzdeki tüyleri almak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Kahve falında yüzde tüy görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzdeki tüyleri aldırmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde kurt görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir