AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde tüy görmek

Kahve falında yüzde tüy görmek

Kahve falında yüzde tüy görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, işlerin devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde tüy gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Kahve falında yüzdeki tüyleri aldırmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde tüy görmek kazançlı çıkacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki tüyleri almak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında yüzde tüy çıktığını görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yüzden tüy koparmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, problemleri teker teker çözeceğine yorulur.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzde şişkinlik görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir