AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzdeki tüyleri aldırmak

Kahve falında yüzdeki tüyleri aldırmak

Kahve falında yüzdeki tüyleri aldırmak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, güçlükle elde edilecek başarı, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzdeki tüyleri aldırmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz.

Kahve falında yüzdeki tüyleri aldırmak olmayacak hayallere kapılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzden tüy koparmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki tüyleri almak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yüzde tüy görmek kederinin dağılacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde tüy çıktığını görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında tüyleri aldırmak hatadan dolayı zarar edeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet eder.

Kahve falında tüy aldırdığını görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir