AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzdeki tüyleri almak

Kahve falında yüzdeki tüyleri almak

Kahve falında yüzdeki tüyleri almak yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki tüyleri almak gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın özel yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

Kahve falında yüzdeki tüyleri aldırmak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzden tüy koparmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında yüzde tüy görmek bolluk ve bereket geçireceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına delalettir.

Kahve falında yüzdeki tüyleri almak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde tüy çıktığını görmek sahip olacağı malın faazlalığına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında yüzde uzun kıl görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, çok kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde kıl çıktığını görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir