AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde kurt görmek

Kahve falında yüzde kurt görmek

Kahve falında yüzde kurt görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, girilen yolda zarar edileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde kurt gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında yüzde kurt görmek rızkının genişleyeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Kahve falında yüzden kıl almak aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde yanık görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzdeki kılları almak kazancının çok daha fazla olacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kıl görmek özel hayatında sessizleşeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde dikiş görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde kırmızı leke görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir