AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde sivilce görmek

Kahve falında yüzde sivilce görmek

Kahve falında yüzde sivilce görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde iltihaplı sivilce görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde sivilceler görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işarettir.

Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde kırmızı sivilce görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir