AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde sivilceler görmek

Kahve falında yüzde sivilceler görmek

Kahve falında yüzde sivilceler görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, refah içinde yaşayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzde sivilceler gördüyseniz:

  • Bazı konuların aslını öğrenmek zor olabilir.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalettir.

Kahve falında yüzde kırmızı sivilce görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek mahsullerin fazlalaşacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde iltihaplı sivilce görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde sivilce görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, erken evlilik yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir