AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek

Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek

Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yüzde büyük sivilce gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalettir.

Kahve falında yüzde kırmızı sivilce görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde iltihaplı sivilce görmek renk ve eğlence geleceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzde sivilceler görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yüzünün kızaracağına alamet eder.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalettir.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir