AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde yazı görmek

Kahve falında yüzde yazı görmek

Kahve falında yüzde yazı görmek evlat sahibi olacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde yazı gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzde yazı görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki kılları temizlemek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde siğil görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde çıban görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yersiz yere suçlanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde morluk görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulur.

Kahve falında yüzde kurt görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde et beni görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir