AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde morluk görmek

Kahve falında yüzde morluk görmek

Kahve falında yüzde morluk görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, hastalıkların şifa bulacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde morluk gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Kahve falında yüzde morluk görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzde kıllar görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, zor zamanların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzden kan aktığını görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek onun her zaman başında olacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde şişkinlik görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, her şeyin gönlünce olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak başarılı ve kazançlı olacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde benekler görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde iltihaplı sivilce görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir