AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde siğil görmek

Kahve falında yüzde siğil görmek

Kahve falında yüzde siğil görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalettir.

Kahve falında yüzde siğil gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Kahve falında yüzde siğil görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına inanılır.

Kahve falında ayakta siğil görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerde siğil görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında siğil görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında vücutta siğil görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde siğil çıktığını görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siğil görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elde siğil görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir