AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde izler görmek

Kahve falında yüzde izler görmek

Kahve falında yüzde izler görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzde izler gördüyseniz:

  • Mevcut hataları yakalamaya çalışmayı bırakıp, size yardım etme ihtimali olan kişileri bulmanızda fayda var.

Kahve falında yüzde izler görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde tırnak izi görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde yara izi görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yüzde iz görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında yüzde kıl görmek özgüveninin artacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde yazı görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir