AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde şişkinlik görmek

Kahve falında yüzde şişkinlik görmek

Kahve falında yüzde şişkinlik görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, iş sahibi olacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde şişkinlik gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Kahve falında yüzde şişkinlik görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü şişkin görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişkinlik görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında şişkin göz görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında şişkin yüz görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişkin karın görmek kazancın yarı yarıya artacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki kılı koparmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde damar görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir