AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde sakal görmek

Kahve falında yüzde sakal görmek

Kahve falında yüzde sakal görmek hasret gidereceğine, elini haramdan uzak tutacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde sakal gördüyseniz:

  • Randevularınıza daha sadık olmanız gerekiyor.

Kahve falında yüzde sakal görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yüzde kına görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde şişkinlik görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde yazı görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde kahverengi leke görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında yüzde siğil görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Kahve falında yüzde benekler görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde leke görmek maddi zararın büyük olacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir