AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde kına görmek

Kahve falında yüzde kına görmek

Kahve falında yüzde kına görmek kötü kişilere yakın olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, kişinin kazancının artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kına gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Kahve falında yüzde kına görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde kahverengi leke görmek endişelerinin son bulacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında yüzde tüy görmek atılan adımların boşa çıkacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında yüzde yara izi görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yüzde saç görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzde irin görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, işsiz ise işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde kırmızı lekeler görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir