AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde leke görmek

Kahve falında yüzde leke görmek

Kahve falında yüzde leke görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, günahtan temizlenmeye, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yüzde leke gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek yeni bir araba satın alınacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde kahverengi leke görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde leke görmek üzüntülerinin sona ereceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde beyaz leke görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kazancın katlanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde kırmızı leke görmek mal sahibi olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde lekeler görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kahverengi lekeler görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir