AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde benekler görmek

Kahve falında yüzde benekler görmek

Kahve falında yüzde benekler görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde benekler gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Kahve falında yüzde kırmızı benekler görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde benekler görmek sevilen birinin geleceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzde kırmızı benek görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda benekler görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancını iki kat arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında benekli civciv görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine yorulur.

Kahve falında benek görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta kırmızı benek görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı benekler görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir