AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde nur görmek

Kahve falında yüzde nur görmek

Kahve falında yüzde nur görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde nur gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında yüzde nur görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce görmek şansının ve bahtının döneceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde yara çıkmak onları rahat ettireceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet eder.

Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzden kıl temizlemek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl almak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde çamur görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir